Telefon: +4 0749 508 035

Linistea bunicilor tai

Caminul de batrani a fost deschis in februarie 2018 si este situat in Pitesti, Cartier Gavana 3, Str. Ivireanu Antim nr. 7. Inca de la inceput a fost conceput si dotat pentru a oferi un confort deosebit si siguranta seniorilor cazati in centrul nostru.
Este locul unde ii pastrati aproape pe bunicii cei dragi si in acelasi timp aveti garantia ca acestia primesc atentia si grija pe care o merita.
La noi gasiti un loc linistit, asistenta medicala, personal calificat si o atmosfera prietenoasa.
Astfel ei nu se vor simti singuri si vor fi inconjurati de persoane asemenea lor cu care pot discuta sau impartasii activitati placute.

Dupa ce ne-au fost alaturi o viata, batranii nostri si alte persoane importante pentru noi, ajung intr-un moment in care au nevoie de sprijinul si ajutorul familiei. Este dificil sa acceptam ca imbatranesc si au nevoie de ingrijiri speciale.
Noi dorim sa gasiti un sprijin la caminul nostru, oferindu-le astfel, o ingrijire intr-o atmosfera calda si prietenoasa, de familie .

Acest centru NU este camin spital, ci un centru de ingrijire batrani, in care incercam sa cream un ambient cat mai apropiat de cel de acasa; in asa fel incat clientii nostri sa nu se simta incorsetati de un program inpus, ci sa aiba convingerea ca ei sunt cei care impun regulile, pentru ca acest centru sa fie perceput de ei ca ”acasa”, iar personalul ”a doua familie’.

Cazare pe perioadă nedeterminată (determinată);
Cazare în camere cu 2, 3 sau 4 paturi;
Camere modern echipate, cu TV și spațiu recreativ;
Living modern dotat cu TV;

oferta noastra

- Camere cu ambianta familiala si mobilier nou;
- Grupuri sanitare moderne;
- Bucatarie utilata corespunzator;
- Alimentatia cuprinde 3 mese principale si gustari, fiind pregatita si hrana speciala pentru persoanele cu regim;
- Administrarea medicamentelor pe cale orala sau dupa caz, intravenos, intramuscular, subcutanat si intravernic. Toate acestea se vor face conform fisei de tratament a fiecarui bolnav.
- Aplicarea de pampers, plosca sau basinet;
- Toaleta persoanelor internate; partiala , totala la pat, totala la baie;
- Ajutor la imbaract si dezbracat;
- Asigurarea serviciilor de ambulanta in caz de urgenta si /sau transportul la spital;
- Servicii religioase;

Colaborare

Avem o colaborare foarte stransa cu:
- Medic neurolog
- Medic urolog
- Medic geriatru
- Medic psiholog
- Kientoterapeut